Täällä sitä ollaan, tuppaa vaan näin kesän korvalla löytymään kaikenlaista muutakin tekemistä kuin blogiin kirjoittaminen. Mikä on tietysti sangen omituista. Lisäksi työmaalla Pomo on nakittanut minut arkistoon, johon ei tosiaankaan päivä paista eikä nettiyhteys yletä, niin että huonompi homma. Nyt, kun valvova silmä vältti, niin hetihän minä olen kärppänä surffamassa...  hih hih.

Sitten viime kerran olen ollut esim. lasten päiväkodin kevätjuhlassa. Ja kyllähän siellä kelpasi olla - meidän Isosisko nimittäin toimi juhlan juontajana! Yhdessä jonkun poikapuolisen, lukutaitoisen, eskarikaverinsa kanssa siis. Olivat kuulkaa oikein edustava juontajapari, että ihan vaikka mihin olisivat kelvanneet. Isosisko saikin valtavasti kehuja ja positiivista palautetta kaikilta tahoilta, että oikein Jaana Pelkosen jalanjäljissä kulkee. Niin että mikäpä tässä nyt on möllötellessä, kun sellaisen tulevan julkkiksen äiti saa olla. Se on vaan suomimuusikoitten nyt laitettava parastaan, jotta saadaan Euroviisut tänne Suomeen joskus about 15 vuoden päästä - paha niitä muuten on juontamaan päästä.  

Viikonloppuna jatkoimme grillin muurausta vaihtelevalla menestyksellä. Sikäli vaihtelevalla, että sunnuntai-iltapäivänä se Mies, joka asuu meillä, alkoi muistuttaa erehdyttävästi takamukseen ammuttua kontiota. Nooh, kaikesta huolimatta, grilli on nyt siinä jamassa, jotta tänään meinataan koegrillata siinä muutamat makkarat. Tottahan sitä nyt grilli on käyttöön vihittävä perinteisellä grillimakkaralla! Ja jos homma sujuu suotuisasti, niin sitten voipi sen hökötyksen viimeistellä ihan valmiiksi sitten, katsotaan kuinka käy.

Vaan nyt se on päivä pulkassa ja sorvi suljettava. Täytynee myös sulkea tuo arkiston ovi, se kun on palosuojattu ja kaikkea, jottei meidän korvaamattomat paperit tärvelly, jos tämä torppa sattuu vaikka ensi yönä palamaan.

Voikaa hyvin!