Huomaattekste? Huomaatteko? Sanokaa, että huomaatte! Mä osasin tehdä jotain tälle blogin ulkoasulle. Siis eihän tämäkään nyt mikään hieno ole, mutta onpahan vähän erilainen kuin se oletus-oletuspohja. Voi mummo! Ehkä joku päivä otan oikein aikaa ja väännän oikein omanlaiseni pohjan.  Mä olen nyt ihan tohkeissani uusista html-taidoistani. Tosi taidoista juu....  löysin netistä hienot sivut, jossa on neuvottu rautalangasta väännettynä kaikenlaista. Joskus kun vaan jaksaisi ja ehtisi oikein perehtyä asiaan.

Tänään aion mennä uimaan! Ihan ilman saunaa (no saunan kanssa uiminen se vasta mielenkiintoista oliskin...) tai mitään. Viime viikonloppuna pulahtaessani vesi oli 19-asteista, kuinkahan paljon mahtaa olla jäähtynyt.  Mulla on ihan traditioksi muodostunut tapa uida niin pitkälle syksyyn, kun suinkin tarkenee - joinakin vuosina vesi onkin ollut vielä syyskuun alussa jopa yli 20-asteista, joten silloin se ei ole ollut mikään ongelma.

Lisäksi meidän naapuritaloyhtiö järjestää tänään pihajuhlat, johon meidän taloyhtiön väki on kutsuttu... Jotenkin ei oikein nappaa osallistua niihin, ja koska bileet pidetään talojen yhteisellä leikkipihalla, joka sijaitsee juuri meidän asunnon kohdalla, lienee parasta häipätä kokonaan muihin maisemiin kuin maata verhot kiinni lattialla hiljaa. (Heh hee, ihan kuin meidän lapset makaisivat hiljaa jossakin...  *tikahtuu*)

Ja kolmanneksikin, on se mentävä morjestamaan Mummin ompelukonetta - viimeksi ostamani farkut ovat 10 cm liian pitkät. Onhan niitä nyt kesällä pitänyt lahkeet käärittyinä, mutta pian saapuu syys, ja lehdet puiden, saa hehkumaan, se loistoaan....  

Toi onkin muuten kumma homma. Siis, jos nyt sattuu olemaan tällänen hiukan laveampi tuo vyötärön ympärys, ja ostat farkut, niin niitä ei saa kuin 180 cm pitkille tarkoitettuja malleja. (No ehkä jostain erikoisliikkeestä voi saada, mutta noin yleensä.) Voin kuvitella, että puolestaan ne 180 cm pitkät, jotka ovat laihoja, kärsivät päinvastaisesta ilmiöstä.

Tai sitten nämä isojen tyttöjen mallistot. Verrataanpas vaikka puseroa kokoa 38/40 normaalista perusmallistosta, ja sitten puseroa kokoa 38/40 isojen tyttöjen mallistosta - sitähän luulisi, että ne on saman kokoiset. Vaan haa! Eivätpäs ole. Se perusmallisto kun on lienee tarkoitettu joillekin ampiaisvyötäröisille teinityttösille - paidoissa on kokoeroa kuin nenäliinassa ja lakanassa. Että jos tässä nyt on joku logiikka, niin ilolla kuulisin, mikä se mahtaa olla.

Sinänsä on ihanaa, kun tulee syksy! Mä tykkään syksystä, aina siihen saakka kun alkaa se pimeä räntäloskamärkäkausi. Viljapellon ja omenoiden tuoksu, pimenevät illat, kirkkaat kuulaat syyspäivät...  niissä on sitä jotakin.