Arvatkaa mitä älysin justiinsa?

Mun blogausurani täytti eilen vuoden! Se oli 23.2.2005, kun aloitin Kaislikkoon turisemaan, ja puoli vuotta myöhemmin kyllästyneenä V.Bloggerin kiukutteluun siirsin matalan majani tänne Vuodattamoon.

(huom. jos käytte kurkkimassa mun ihka ensimmäisiä kirjoituksia, niin tuon vanhan Kaislikon sivupalkki on jostain syystä valunut ihan sivun alas asti... että rullausta vaan)

Jopas on tullut suollettua tekstiä. Mistä kummasta sitä noin piisaakin? Tosin, olihan tuossa ennen ja jälkeen vuodenvaihteen sellainen vaisumpi kausi, mutta niitä kai tulee ja menee.

Vau.

Ja kun sitä haircuttia pitää blogissa olla, jotta kyseessä on varmasti ehta haircut-blogi, niin kerronpa teille että sain parturin ajan jo maanantaiksi! Jee. Ei tätä päätä myöten retkottavaa lättänää olisi kauempaa kestänytkään (onneksi sitä ei tarvi enimmän osan aikaa katsella itse).

Voin rikastuttaa tietoisuuksianne myös sellaisella informaatiolla, että tämänpäiväisistä lapsilisistä on jo sijoitettu 78 €, ja mihinkäs muuhun kuin lasten vaatteisiin. Nyt on pojalla taas puseroita. Ja parit ulkoiluhousutkin kevääksi.

Nyt on kyllä ihan perinteinen perjantaiolo. TRALLALLAAAAA.