Jahuu, jippii, perjantai!

Vaikka ei sen puoleen, turha tässä on ainakaan siitä iloita että saa nukkua pitkään kun tulee viikonloppu. Mä en tajua, mutta jostain kumman syystä lapset (etenkin Pikkuveli) heräävät vapaapäivinä ihan automaattisesti ainakin tuntia aikaisemmin kuin työ-/päiväkotipäivinä. Tai ainakin meidän lapset. Ja se jos mikä on ärsyttävää. Uskokaa pois.

Mutta on se muuten niin ihanaa, että tulee viikonloppu eikä ole aamuvarhaisella pakko vetää ylleen koko vaatevarastoa ja lähteä tuonne pakkaseen (tänä aamuna miinusta oli 28 astetta, ja se ylittää jo sietokyvyn melko kirkkaasti).

Meidän oli lasten leikkihuoneen nurkkaan asennettava pikkuinen lisälämmitin, kun takaovesta vetää niin että hiukset hulmuaa. Nyt tarkenee, eikä jalat jäädy oven nurkassa lattiaan kiinni. Jotainhan ne on ikkuna- ja oviremontista taloyhtiön setät puhuneet, ja täytyy sanoa että kannatan! Vaikkakin vastikettahan se tietysti nostaa, mutta kyllä siitä ilosta jo maksaa ettei vedä kuin verkkokassissa.

Eilen uskaltauduttiin iltasella lasten kanssa hetkeksi ulos. Tai oli ihan pakko, koska meno alkoi olla sitä luokkaa että kiipeilivät jo seinille kaiken sen ylimääräisen energian voimin. Puolisen tuntia pompittiin ja hypittiin pitkin pyörätietä, siinäkin ajassa Pikkuveli ehti saada tuhannen raivokohtausta koska ei osaa taiteilla kadun reunakorokkeen päällä yhtä hyvin kuin siskonsa...  huoohhh.  Vaan kyllä se ulkoilu teki terää, molemmat lapset nukahtivat kuin tukit. Pikkuveli tietysti tosin vain herätäkseen klo 01 jatkamaan Showtaan. *hau-ko-tus*

Niin, ei mulla oikein mitään järkevää sisälmystöä nyt ollut tähän(kään) viestiin...  kunhan naputtelin. Mukavaa viikonloppua kaikille!