Mun on ihan pakko kaikesta vakuuttamisesta huolimatta väliaikatiedottaa, että olen nyt menestyksekkäästi 2 vrk noudattanut uutta ruokavaliotani kohti sutjakampaa ulkomuotoa! Jee! Ja enää en siis voi luovuttaa, koska muuten kaikki kahden päivän suunnattomat ponnistukset valuvat hiekkaan.  Näinköhän tämä tällä kertaa jopa peräti onnistuu. Ainakin yritystä on nyt oikeasti.

Pitäisi varmaan perustaa laihdutus-aiheinen kategoria tänne blogiin, mutta kun en saa aikaiseksi.

Ja sitäpaitsi, en mä oikeastaan voi ruveta kategorioimaan näitä sepustuksia, koska ajatus pomppii asiasta viidenteen yhtä mittaa kuin hyppykeppi, niin koita nyt pysyä yhdessä aiheessa kerrallaan sitten.

Tiedättekö, että huomasin eilen iltakävelylenkilläni, jotta Sirius-tähti vilkkuu sateenkaaren väreissä! Kaunista! Miten sitä en ole ennen huomannutkaan. Vai vilkkuvatkohan mun silmät...  Se on kuitenkin se iso, kiiiiirkas tähti eteläisellä taivaalla alkuillasta, jos satutte ulkoilemaan niin vilkaiskaahan. Tuli tosiaan tuijotettua tähtitaivasta illalla pidempäänkin. Miten sitä voi ihminen tuntea itsensä mitättömän pieneksi valtavan avaruuden äärettömyyksien vierellä.  

No johan sitä ollaan tänään syvällisellä päällä täällä kaislikossa. Ehkä se onkin niin että kun ruumis kevenee niin mieli syvenee, tai jotain...  heh. Nyt kuitenkin poistun ja jatkan sorvin ääressä äheltämistä. Voikaahan hyvin!