Jos joku on siis vaikka kaipaillut :).
Alan tässä varmastikin pikkuhiljaa olla aika vahvoilla, mitä laiskimman bloginpäivittäjän titteliin tulee!

Eikun, jotenkin ihmeesti on piisannut jos jotakin rumbaa siinä määrin, että olen jopa suorastaan unohtanut koko blogin olemassaolon. Kaikkea! No, sitä sattuu.

Tässä välillä on ehtinyt kevätkin saapua, hennonvihreät koivut ja lämmin auringonpaiste, mikäpä sen ihanampaa. Tosin tämä keli on hankalaa lasten pukemisen suhteen; aamulla kun lähdetään jalkaisin päiväkotiin, ei lämmintä ole kuin pari astetta, ja iltapäivällä sitä sitten on lähelle hellerajaa. Eli koita siinä sompailla sopiva määrä vaatetta muksujen ylle, mahdotonta. Toinen vaihtoehto on kiikuttaa päiväkotiin kahdet erilaiset ulkoiluvaatteet, jotka hoitajat sitten parhaassa tapauksessa pukevat päällekkäin pienemmän päälle, se kun ei itse vielä asiasta mitään tajua. Isosisko sentään jo ymmärtääkin, kun sille aamulla selittää, että iltapäivällä otat sitten ne sisähousut pois ulos lähtiessä, ja laitat pelkästään nämä ohuemmat ulkoiluhousut jalkaan, jne.

Asuntokuumekaan ei ole tässä varsin laantunut. Se on vaan, edelleen, todella kurja juttu, että kun sitä ihminen olisi valmis ostamaan isomman kodin, jopa suorastaan talon, niin niitten hinnat kököttää sellaisella tasolla, ettei siinä ole päätä eikä häntää.  Siis jopa täällä pienessä, surkeassa muuttotappiokaupungissamme. Tosin, mitä nyt olen tuolta helmi-maaliskuulta tämän pitäjän asuntotarjontaa seurannut, ei ne talot mene kaupaksikaan. Samat töllit roikkuu viikosta ja kuukaudesta toiseen myytävänä, lisää on vaan tullut. Eli luulisi näin maalaisjärjellä hinnoillekin jossain vaiheessa tapahtuvan jotain, jos ne talot myydäkin halutaan. Lisäksi yksi mielenkiintoinen seikka, minkä yksi kiinteistönvälittäjä tässä laukaisi; talojen hintaan ei kuulemma vaikuta kunto pätkääkään, ainoastaan ikä ja pinta-ala! Haloo! Yrittivät nähkääs tuputtaa yhtä pahaenteisesti kellarilta tuoksahtavaa tönöä meille  moneen otteeseen, ja viimein kun sitten ilmoitettiin ihan absurdi summa, mikä siitä voitaisiin maksaa (tyyliin pelkän tontin hinta, sijainti oli nimittäin kyllä hyvä, talo purkuun ja uutta tilalle), niin eihän sellaista summaa voi edes paperille laittaa! No, jos joku siitä mörskästä enemmän maksaa, niin omapa on häpeänsä :).

Lapsille kuuluu oikein messevää. Isosisko on treenaillut pyöräilyä liikenteessä (vielä kun se iskä saisi pultattua sen turvaviirin joku päivä pyörään kiinni, olisi hyvä, mulla ei ole työkaluja siihen), ja se alkaa sujua jo suht hyvin - enää ihan silloin tällöin vain sille tulee lukkopaniikkihysteriakohtaus, eikä muista alamäessä, että miten jarrutetaan, eikä mitään muutakaan, ja siinähän sitten äitee kipittää tuhatta ja sataa perässä työntäen Pikkuveljeä rattaissa, jotta saa napattua likkaa takinselkämyksestä kiinni ennen katastrofia. No, kyllä se siitä. Tosi hienosti se jo polkee ja osaa hyvin jo katsoa tienylityspaikat ja muut.

Pikkuveli nyt on sama vanha Pikkuveli, täynnä tahtoa ja tappuraa. Sen kanssa saa kyllä vääntää joka päivä, ettei vallan riistäydy kontrollista koko nuorimies, on se niin kekseliäs ja omapäinen. Mitähän siitä vielä kehkeytyykään... opettajien kauhu :)?

Nyt taidan keskittyä täysipainoisesti Teho-osaston temmellykseen. Jospa tämä päivitystahtikin tästä taas lähtisi kirimään...  saapi nähdä.