"Listaa blogiisi neljä syömiseen ja juomiseen liittyvää riippuvuuttasi. Haasta joku mielenkiintoiselta vaikuttava kanssabloggaajasi mukaan jos siltä tuntuu. Käy ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Eli kiitos haasteesta, A-MM-V!

Tähän ei taida riittää yleiseksi vastaukseksi, että olen riippuvainen syömisestä :)?

No mutta, asiaan.

1. Monen muun tapaan, ykkösenä on kyllä KAHVI. En aamulla edes herää, ennenkuin saan ison mukillisen kahvia. Maidolla, ilman sokeria. Päivän mittaan tulee juotua 3-4 mukillista, ei enempää, tai muutoin saattaa vatsa ärsyyntyä. Mutta kyllä, olen kahviaddikti.

2. Rasvaton A-jogurtti ja branflakesit / muut vastaavat murot. Mun on ihan pakko joka ilta natustella kulhollinen tuota herkkua, tällä hetkellä aprikoosijogurtin kanssa. Nam. Sitä paitsi, se saattaa ehkä olla peräti vallan ei-lihottavaakin ;).

3. Mummon vastaleivottu rieska. (Täälläpäin Suomea "rieska" tarkoittaa pulleata hiivaleipää, ei sellaista ohutta lättänäleipää.) Mikään ei voi olla parempaa, kuin juuri leivinuunista tullut höyryävän lämmin rieska, jonka päälle voi (sen pitää olla ihan oikeata voi-voita) sulaa ja sitten sitä voita pitää sitä mukaa laittaa lisää. Aijai. Ollapa lauantai (mummon leipomispäivä), ja minä mummolassa. Tuota herkkua syödään yleensä pari ensimmäistä rieskaa yhdellä istumalla.

4. Tumma suklaa. Siis sellainen tosi tumma, 70 % kaakaota sisältävä laatu. Se on kertakaikkiaan hyvää! Ja nykyään sitä saakin jo kaupasta kuin kaupasta, toisin kuin vielä jokin aika sitten piti metsästää herkkua ympäri pitäjää. Lurps.

Mulla ei jälleen kerran ole tässä oikein aikaa tsekkailla, kuka on tämän haasteen jo saanut, joten heitän pallon ihan kenelle vain! Tämä täti rupeaa nyt ihan oikeasti työntekoon.