Ehdotin tuossa pomolle, että kun on kerta noin mahdottoman kaunis ilma ja kaikkea, niin eikö voitais lyödä pillit pussiin ja viettää loppupäivä jotain hienonnimistä työkunnonkohottamispäivää tai virkistysiltapäivää tai jotain, ja lähteä vaikka kävelylle.

Ei kuulemma voida. Niuho.

Kostoksi lakkasin hetioitis tekemästä kaikkea, mikä vähänkään viittaa työn suuntaan, ja kirjoitan tänne. Hah! Siitäs sai. Mokoma.

Eikun, oikeasti, mun pomo on varmasti maailman ihanin pomo. Vai onko muka jollain muullakin pomo, jonka kanssa voi jutella ihan mistä vaan, josta ei edes muista, että se on pomo, ja joka on oikeasti ihan tavallinen, mukava ihminen rahahuolineen kaikkineen? Meillä on täällä kyllä ihan mieletön säkä, kun ollaan tollanen esimies saatu. En muuta sano.

Viime yönä meillä sentään nukuttiin! Ihanaa. Tosin yhtäjaksoisesti en saanut unta kuin viitisen tuntia, mutta kyllä sekin jo riittää tekemään olon vallan toisenmoiseksi. Tänään on aivosolukin jaksanut liikahtaa ja olen jopa ymmärtänyt jostain jotain. Mistä, ja mitä, se on sitten asia erikseen.

Eilen ollessani Pikkuveljen kanssa rataskävelyllä, tajusin, miten poika onkaan kehittynyt! Nyt kun ei ollut Isosisko mukana höseltämässä ja vastailemassa veikan puolesta (se ehtii aina vastata ensin, kun kysyn Pikkuveljeltä jotain), niin hoksasin että pojan kanssahan pystyy nykyään keskustelemaan.

Se kertoi mulle, että: -"Äiväkoti minu yhmää uusi apsi tuji."

-"Ai, tuliko teidän ryhmään uusi lapsi. No sepäs kivaa. Onko se tyttö vai poika?"

-"Oika."

-"Ahaa. Leikitkö sen kanssa?"

-"Ei eiki. Eikkii vaa Aatun anssa."

Siinä oli meidän hieno ensimmäinen oikea yli kaksi virkettä pitkä keskustelu! Vau.

Päivän huono uutinen on sitten se, että kyllä muuten uuden auton omistaminen vie rahaa! Nyt siihen pitää kuulemma 1) asentaa lohkolämmitin (tämän kohdan ymmärrän hyvin), 2) laittaa ruostesuojaus pohjaan (tämänkin kohdan ymmärrän), 3) tehdä öljynvaihto (nyt menee jo vähän yli, koska sillä on ajettu 10000 km ja käsikirjan mukaan eka öljynvaihto tarttee tehdä 20000 km:n jälkeen) ja  4) laitattaa siihen joku "Briljant-vaha" (tätä kohtaa en sitten ymmärrä laisinkaan, se vahaus maksaa yli 200 € !!!! Luoja.).

Kääk. Tuohon kaikkeen uponnee kuutisensataa euroa vähintään. Hellurei. Mutta. Kai siitä nyt on huolta pidettävä, että pysyy hyvänä. Säilyttää arvonsa paremmin.

No niin, koska tänäänkin mun pöydällä kököttää karsea pinoutuma tekemättömiä työtehtäviä, päätän vuodatukseni tältä erää tähän. Voikaa hyvin. Ja nauttikaa tuosta syksyisestä auringosta!