Kappas vaan, jotenkin sitä tuppaa joskus olemaan sitä elämää blogin ulkopuolellakin. Näemmä muutama päivä vierähtänyt sitten viime kerran. No, hyvää kannattaa odottaa...

Tietääkö kukaan, olisko telkkariin saatavilla jonkunlaista urheilusuodatinta? Meille toden totta tarvittaisi sellainen, tai sitten meidän laaaaaajakuvateeveessä on jotain vikaa, koska sieltä ei juuri mutta tulekaan kuin jotain pallonpotkintaa tai kiekon perässä sutimista. (Mikä on sinänsä ihan älytöntä. Antaisivat niille pelaajille jokaiselle oman pallon, tai kiekon, niin ei isojen miesten tarvisi tapella siitä yhdestä.) Riemukseni havaitsin, että kolmoskanavalta ei tulekaan enää SM-liigaa (mie inhosin niitä oransseja takkeja!)...  niin eikös ja mitä. Se on vaan siirtynyt canal plussalle, ja siellä sitä vasta antaumukselilsesti selostetaankin. Voi rähmän käpälä.

Toissailtana Mies hehkutti sydämensä pohjasta, että "Mypa voitti, Mypa voitti, jeeee jeee!" Kysyin hölmönä, että ai - mitä se voitti, ja olin saada kaukosäätimestä otsalohkooni! Hrmph. Enhän mie voinut tietää, että siellä oli joku loppuottelu. Niin, ja kaiken lisäksi sain valistusta, että "Hölmö! Eihän jalkapallossa mitään loppuottelua ole! Sie et kyllä tiedä yhtään  mistään mitään."  Siis. Mistä sen sitten voi tietää, että jos mestaruus kerran ratkeaa, niin ei olekaan loppuottelua?

Isosiskolla oli toissapäivänä suru puserossa päiväkodista palattua. Se itki että on mummoakin niiiiiin ikävä, ja kaikki oli huonosti, eikä mikään piristänyt tyttöä. Lopulta sitten sanaisen arkun avauduttua illemmalla selkisi, mistä oli kysymys.

-"Buuhuuu! Kun sit kun maitohampaat lähtee pois *sniif*, niin ei pysty puremaan! Byäääh!"

Rassulle oli joku valopää kertonut päiväkodissa, että kaikki maitohampaat lähtevät pois yhtäaikaa...

Jaa, kai tuohon työnsyrjään pitäisi tarrata kiinni taas. Tosin vähän vaihteeksi väsyttää. Siis onhan se hienoa, että lapsella riittää mielikuvitusta ja noin, mutta mun mielestä yöunten nukkumiselle ei kuitenkaan tarvisi olla keksimässä vaihtoehtoista tekemistä harva se yö...

...valvoin siis Pikkuveljen kanssa viime yönä klo 01.30-04.15. Jeejee.