Taidan tosiaan pitäytyä työpaikkablogaamisessa, jos kerta homma on näin. Soneran liittymä se on meitinkin olohuoneessa. Kumma homma. No, ehkä se joskus selkiää mitä ihmettä soneralaisilla on vuodattamista vastaan. Tylsä juttu! Tylsä Sonera! Bläääh!

*****

Esitänpä hypoteettisen kysymyksen, joka ehkä jollain lailla saattaa sivuta henk.koht. elämääni.

Oletetaan, että olet ison firman iso pomo. Jos sinun pitää valita näistä kahdesta työntekijästä, kumman valitset:

Duunari A on ollut talossa 10 vuotta, omaa laajan kokemuksen, tietämyksen ja laajan, osin jopa ulkomaisen yhteistyökumppanien verkoston. On tehnyt hommansa aina kunnolla, nurkumatta ja joskus jopa korvauksetta. Ajan mittaan hankkinut itselleen erikoisosaamista, mitä ei alan ihmisillä yleensä ole.

Duunari B on palkattu taloon 2 kuukautta sitten. Omaa parin vuoden työkokemuksen samantapaisesta, mutta kuitenkin ratkaisevasti erilaisesta työstä, joten ei osaa tehdä nykyisiä töitään. Ja jos häntä yrittää opastaa, ilmoittaa että "ei nyt just kiinnosta".

Niin?

Aivan. No niin minäkin valitsisin! Mutta arvatkaa mitä Miehen työpaikalla tehdään? EHHEH HEH! *raivoissaan*

Järjenkäyttö kielletty.

****

Tässä odottelen sitä hirmuisen hirveätä syksyistä myrskyä saapuvaksi. Kovasti tuolla jo tuulla tuivertaa. Lapsetkin meni ekan kerran haalareissa päiväkotiin, sen verran kurja sää oli jo aamulla. Tosin meidän pukeutumistietoinen Isosisko protestoi, ettei "kellään muulla oo mitään haalareita, mie tahon takin ja housut!"...  kas kummaa, kyllä siellä haalariasuisia tenavia tuotiin monta muutakin ovesta sisään.

Käsineet meni sentään tänään käteen ilman vastalauseita.