Sen sijaan että kuluttaisin armasta toimistotuoliani töissä, istuksinkin ihka omassa olkkarissa ihka oman kotikoneen ääressä. Ja syön maukasta ja  terveellistä kaupan pitsaa.

Isosiskolla on silmätulehdus, jonka johdosta pitää olla pari päivää poissa päiväkodista. Ja siispä luonnollisesti myös äiti joutuu olemaan poissa konttorista. Voi miten ikävää...  (hih). Itse potilas ei taudistaan liiemmin näytä kärsivän - suurinta tuskaa tuottaa silmätippojen laitto. "Mie en VOIIIII pitää silmiä aukiiiiiiii! Eiiiiii! Ei laitetaaaaa!" jne. Hankalaa se tiputtaminen onkin, jos kipeä silmä linnoittautuu sohvan taakse, eikä tule sieltä pois *huoks*. Noh. Operaatio tarvitsee toistaa vain viidesti päivässä.

Sinänsä tämä ylläriminiloma töistä oli oikein tervetullut. Saanpahan purettua tuon kamalan likapyykkisuman, haravoitua takapihalta n. 100 kg männynneulasia (oikeesti, luulisi ettei tuossa havupuussa ole enää neulasen neulasta, niin paljon niitä on siitä varissut alas) ja paketoitua puutarhakalusteet talviunille. Tai ainakin aion kovasti tehdä tuon kaiken. Mutta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten vetäydynpä sohvalle suunnittelemaan...