Ajattelin käyttää viimeisen puolituntisen töissä tällälailla sivistyneesti bloggaamiseen (oman päivittämiseen ja muitten kurkistelemiseen). Itse asiassa kyseessä on ihan ylimääräinen viimeinen puolituntinen, koska Mies tulee hakemaan minut puoli tuntia myöhemmin kuin alunperin piti. Eli, oikeastaan tämä ei ole edes virallista työaikaa siis.

Heti alkuun Pakollinen Remonttirapo: tänään on jalo tarkoitus laatoittaa keittiön välitilan seinät. Korostan sanaa tarkoitus. Saas nähdä, saadaanko Miehen kanssa aikaan muuta kuin mehevä riita. Ne on nuo näkemyserot nähkääs. Olen tässä tullut siihen tulokseen, että miehet ovat hurjan hitaita oppimaan -  olisi tuon meillä asuvan yksilönkin luullut jo tähän mennessä oivaltavan, että vaimo on aina oikeassa. Vaan jos sitä ei kahdeksassa vuodessa ymmärrä, niin saati ikinä.

Seuraavaksi on vuorossa tapettien (3 kerrosta! argh) riipimistä ruokailutilan seiniltä, laminaatin laittoa lattiaan ynnä muuta pientä ohjelmistoa.

*****

Isosisko 5 v 5 kk ilahdutti kansaa lauantaisella markettikäynnillä kailottamalla lihahyllyjen välissä kuuluvasti, siis todella kuuluvasti:

-"Äiti, mie haistoin sun pyllyä!"

(voi luoja)

-"Eh heh. Heh. No. Sullahan on hauskat huvit."

-"Ei se haissu yhtään pahalle! Se haisi rakkaalle äitille"!

(tämä sentään taisi pelastaa asian) 

Ikinä sitä ei kyllä tiedä, mihin noitten muksujen kanssa joutuu.