Herran tähden kuulkaas, tässä on mennyt päivä jos muutamakin etten ole edes muistanut omistavani blogin! Kuinkas nyt niin on päässyt käymään. Olenko kenties viimeinkin hankkinut elämän?

Ulkona on pirullisen hyytävän jäätävä keli. Hrrr-rrr-rrrrrrr. Eihän siinä muuta, mutta kun siitä tulee ongelma, kun minä en voi pukea farkkujen alle mitään. En vaan voi. Ja pelkät farkut tässä siperialaistyylisessä ilmanalassa ovat kuulkaa melkoisen kylmähköt. Kokeilkaa vaikka. Ja se taas on ihan kamalan hankalaa, että kulkisi töihin toppahousut yllään ja raahaisi jotain vaihtovaatepussia.

Tiedättekö, että kohta tiedän mitä vain sähköstä! Kysykää vaikka! Katsokaas, kun Mies on tullut siihen tulokseen (minä ihan vähän, ihan pikkiriikkisen vaan, olen kuvainnollisesti potkinut sitä persuuksiin tässä asiassa, siis sillälailla kannustanut), että hän hankkii ihan ikiomat sähkötyöluvat, jotta perheellämme olisi kinkkuleikettä leivän päällä tulevinakin vuosina. Seuraava turvallisuustutkinto järjestetään huhtikuussa, ja reippaana tilasimme oppimateriaalin jo nyt. Oikeasti. Tiedän kohta kaiken sähköstä! Olen esimerkiksi oppinut tietämään gG, vai oliko se Gg -sulakkeista, alueista 0, 1, 2, 3 (nämä liittyvät kosteisiin tiloihin) ja kaikenlaisista vikavirtasuojahärpättimistä. Pitäisiköhän minunkin hankkia ne luvat.

Lisäksi tätä hiljaisuuden aikaa on leimannut pettymys erääseen hirmukalliiseen muka-suomalaiseen talvihaalarimerkkiin, jota edustavan yksilön Pikkuveli on saanut aivan normaalissa kaksivuotiaan käytössä kulumaan puhki. Ettäs silleen. Reklamaatiota on laitettu. Ja mää taidan tästä lähtien ostaa ihan vaan ja ainostaan avainlipputuotteita. Olkoon kalliimpia, jospa olisivat kestävämpiäkin. Lisäksi lakkaan tyystin kannattamasta kaikkien suomalaishenkilöiden töiden siirtämistä kiinalaisille. Nii-in, tosi on!  

Tosin tämä lopputalvi yritetään nyt sitten pärjäillä jotenkin, enää en mitenkään viitsi hankkia pojalle hintavaa pukua, joka on kuitenkin ensi syksynä pieni...  on meillä paritkin "kakkoshaalarit", eiköhän niitten kanssa eletä.

Mutta nyt aromaattinen kahvin tuoksu ujuttautuu sieraimiini...  poistun. 

ps. meidän uusi pesukone on aivan ihana!