Apua, mä en ehdi mitään! Edes tänne en ole ehtinyt kirjoittamaan kuin viimeksi. Ja ei sen puoleen, koska aivoni surraavat punaisena koko ajan johtuen kaameasta työrumbasta, tuskin mitään kaksista hengentuotosta edes saan aikaan.

Eilen tuli töllöstä se kauhea Ring. Huuuuu.......  Ja enkös minä kaikesta vannomisesta huolimatta juuttunut nojatuoliin kiinni telkkari kolmosella. Ei ollut edes tyynyä lähettyvillä, minkä taakse olisi päässyt piiloon.

Mutta. Muttamuttamutta. Eihän se nyt niin kamala elokuva ollutkaan! Höh! Siskoni puheista olin saanut siitä ihan hirveänkauhean käsityksen ja odotin koko ajan että koska se pelottava vaihe alkaa...  no, ei ollut alkanut vielä lopputekstien tullen. Eihän ne muuta kuin juoksentelivat se vhs kourassa sinne tänne ja katselivat sitä ihme rainaa missä tuolit pyörii ylösalaisin ja kärpänen käppäilee ruudulla. Toisaalta, ehkä asiaan vaikutti sekin, että näin tuossa taannoin Scary Movie 3:n, jossa tätä ko. kauhupätkää parodioidaan...  mua oikeesti lähinnä huvitti koko hösellys. Saati kun kuvittelin, että jos siellä taloudessa olis ollut joku taskukokoinen 12" teevee, mistä tämä kalmo olis punkenut pihalle ja juuttunut hartioistaan kiinni kiljuen "Apua, apua, juutuin kiinni, tulkaa apuun!" *hörisee*

No, onpahan nähty nyt sekin.

Yö meni sitten kyllä muuten ketuiksi, vaikkei kauhuleffan takia tarvinutkaan pitää valoja päällä / kuulostella jokaista narahdusta / tuijottaa kattoon silmämunat valoistaen. Lapset kitisivät kumpikin vuoron perään ja yhtäaikaa...  tosi metkaa hei. 

Muutoin ei kai mitään maata mullistavaa tai mitään vähemmän mullistavaakaan ole tässä tapahtunut. Eikä kai olis ehtinytkään tapahtua, kun ei tässä ehdi ylipäänsä mitään, kun on niin kiire! Jotta, se on moro.