Jaa-a, jospa sitä jokusen rivin yrittäisi saada aikaan. Mulla on tässä viikon varrella vilahdellut päässä kaikenlaisia aiheita, joista olisi voinut kirjoittaa, vaan aikomuksen asteelle on jäänyt.

Onneksi on perjantai! Väsyttää ihan hirveästi; illalla oli aivan pakko katsoa euroviisukarsinta tuloksiin saakka - ja kyllähän se kannattikin, mä olen ollut alusta asti tyytyväinen että Lordi sinne lähti :). Kisaa katsellessa tuli jossain vähän yli puolenvälin kohdalla epätoivoinen olo, että eikö ne vähäpukeiset blondit ole jo kohta käytetty loppuun tältä illalta...  sitten saapui lavalle Suomen hirviöviisikko ja yleisökin repesi. Ainoa biisi, jossa on meininkiä. Lisäksi mua huvitti suunnattomasti sen kreikkalaisen miesjuontajan taktisesti auki jätetty paita. Mutta, minähän olenkin poikkeava, enkä pidä etelämaalaistyyppisestä mieskomeudesta juurikaan. Enkä George Clooneysta. Enkä ylipäänsä ruskeasilmäisistä miehistä. Kerran olen sellaisen kanssa seurustellut, eikä siitä mitään sitten tullutkaan. Tosin, se oli ainoa mieskokelas, joka tykkäsi taloustöistä! Ehkä se homma ei sitten sen takia justiinsa toiminutkaan; minä nyt aina niin tarkka ole, onko kattilat oikeassa järjestyksessä kaapissa, tai jos eteisen lattialla nyt on vähän hiekkaa, so what.

Mitä euroviisuihin tulee, tähän asti ehdottomasti kamalin esitys on ollut Islannin totaalinen pohjanoteeraus, ja sitten se miesrivistö joka lauloi voittavansa euroviisut... anna mun kaikki kestää. Ruotsin Carolalla on hyvä ääni, mutta biisi sinänsä ei häikäissyt - sitäpaitsi oliko sitä tuulta nyt ihan niin paljon pakko puhaltaa tukkaan :). Se on kyllä hyvä, ettei Suomi lähettänyt sinne jotain Janea, vai mikä se kolmen teinitytön bändi on, hoh hoijaa.

Näinköhän käy, että Suomi voittaa tänä vuonna lätkän MM-kultaa sekä Euroviisut,  helvetti jäätyy ja lehmät oppivat lentämään.  

Lasten ensi syksyn päivähoitopaikka-asiakin on ratkennut - saimme paikat sieltä, mistä toivoimmekin! Ihanasta pienestä, kodikkaasta päiväkodista ihan mun työpaikan läheltä. Se on hyvä asia siksikin, että jos / kun tässä jossain vaiheessa uusi koti löytyy ja muutetaan, on päiväkoti ainakin samassa suunnassa kuin meikäläisen sorvaamo, ei tarvitse mitään ekstralenkkejä heittää jalkaisin. Kunnes sitten jossain vaiheessa saa uudet päivähoitopaikat uuden kodin läheltä, jos siis johonkin kauemmas muutetaan.

Niin, tänään mennään taas vaihteeksi katsomaan yhtä - tällä kertaa ei sentään taloa - vaan rivarikämppää. Ei turhia odotuksia, siinä on nimittäin ihmeen edullinen hintapyyntö, jotain vikaa on siis pakko olla.

Ups, kellohan on jo niin paljon että laitettava hösseliksi jos meinaa ehtiä ajoissa kotiin....   siis moro.