Odottelen tässä, että pesukone pysähtyy, ja samalla tuumin että taidanpa nyt sittenkin laittaa iloksenne ja hyödyksenne sen eilisen ruokaohjeen. Oli nimittäin sen verran hyvää, ja ennen kaikkea nopeata ( n. 20 min. koko hoito) ja helppoa valmistaa! Oikea työstä palaavan äidin unelmasapuska!
Kesäkurpitsamakaronipata
½ keskikokoista kesäkurpitsaa
400 g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
n. ½ pussia (tummia) makaroneja
1 lihaliemikuutio (mulla oli kasvisliemi, hyvin käy sekin)
1 sipuli
jos tykkää, niin valkosipuliakin voi laittaa kynnen - pari
mausteita, esim. jauhelihamaustetta, mustapippuria, basilikaa, niin ja tietysti suolaa maun mukaan
Ruskista jauheliha + paloiteltu kesäkurpista + silputtu sipuli paistokasarissa. Kun jauheliha on ruskistettu, kippaa sekaan muut aineet sekä noin 3 dl vettä.
Anna kiehua niin kauan, että makaronit ovat kypsiä. Eli noin kymmenisen minuuttia.
Ja se on siinä! Nam! Tuosta määrästä meidän 4-henkinen perhe söi itsensä erittäin kylläiseksi, ja jäi vielä Miehelle työevääksi loput :).
Kommentit