Tänään illalla on nimittäin Isosiskon päiväkotiryhmän kevätjuhla. Neiti kuulemma soittaa triangelia jossakin esityksessä, mielenkiinnolla odotan.

Sitten viime kirjoituksen on tullut

-saumattua kylpyhuone uudelleen, se olikin urakka! Mutta nyt kelpaa esitellä kylppäriä ostajaehdokkaille sitten joskus, kun siihen jamaan päästään. Voin suositella kaikille samaa projektia kaavaileville, että älkää edes nähkö unta vanhojen saumojen poistamisesta käsipelillä sillä saumaraspilla (saati ruuvimeisselillä). Siitä ei tule kuin itku ja hampaiden kiristys. Meillä Mies nouti kolmen tunnin jyystämisen jälkeen rälläkän, ja johan alkoi laastipöly lentää!

-istuttua hiekkalaatikon reunalla tovi jos toinenkin, meidän taloyhtiö sai vihdoin hankittua lapsille uuden hiekkalaatikon. Vanha piti purkaa pois roskakatoksen tieltä viime kesänä. Kyllä nyt kelpaa! Tämä uusi onkin paljon paremmalla paikalla kuin se entinen.

-hankittua puutarhakeinu! Vuosien haaveeni on toteutunut, ja meidän takapihalla kököttää kyllästetystä puusta valmistettu, mun ja Miehen ihan itse kasaama, keinu! Katos vielä puuttuu paikaltaan, mutta on se vaan niin ihana. Pihastakin tuli paljon viihtyisämpi.

-istutettua koko joukko kesäkukkia ja perennoja. Niinpä, juuri nythän sitä pihaa kannattaa alkaa laittaa kaikkien näiden vuosien jälkeen, kun suunnitellaan pois muuttoa :)...

-sen sellaista kaikkea, normaalia arjen pyöritystä ja lasten ilojen sekä murheiden jakamista. Tiedättekö, että musta on kyllä ihanaa olla noiden meidän muksujen äiti. On ne vaan niin verrattomat penskat kaiken kaikkiaan. Maailman parhaat.

Lisäsin tuohon sivupalkkiin -> tuonne noin -> uuden linkin "projekti uuteen kotiin", johon listaan talot/asunnot sitä mukaa kun niitä käymme katsomassa hyvine puolineen ja puutteineen. Mielenkiintoista nähdä, millainen lista on kasassa sitten kun joskus lopulta ehkä löydämme uuden kodin :).

Nyt pitää kiirettä, tämä oli tälläinen pikapostaus kirjoitettuna vailla ajatuksen häivää. Voikaahan hyvin!