Tiedättekö, et mua (edelleen) oikeasti ärsyttää olla tällänen tumpelo rähmäkäpälä, joka ei osaa muokata bloginsa ulkoasua! Hitsit. Nää oletuspohjat on niin aneemisia jotenkin... testailin tuossa kaikki neljä (4) vuodattamon tarjoamaa valmista pohjaa vain päätyäkseni takaisin pisteeseen nolla.  No, ehkä jonakin päivänä vielä otan ja opiskelen html:ää ja yllätän kaikki upouudella lookilla (yhtä todennäköistä, kuin lehmien oppiminen tanssimaan polkkaa).

No, kai sitä maailmassa tärkeämpääkin on.

Eilen yllätin itseni englannin kielen taidoillani. Juu, en mie oo tiennytkään, että niin hyvin sitä osaan. Katsokaas, kun Mies osti pari viikkoa sitten USA:laisen taskulampun. Magliten. Sillä on "lifetime warranty". Just niin, elinikäinen takuu.

No, lyhyitä ovat elämät rapakon takana, toissapäivänä siitä lampusta *hups* tipahti linssi irti ihan noin vain, eikä myyjäliike ollut halukas korvaamaan asiaa millään lailla. Tästähän me sisuunnuttiin, ja koska internet on niin mahdottoman kätevä globaali viestintäväline, laadittiin vallan reklamaatio suoraan Amerikkaan! Saas nähdä, vastaavatko, vai nauravatko itsensä hengiltä lukiessaan mun hienoja lauserakenteita... me kyllä odotetaan vähintään 10 vuoden ilmaisia taskulamppuja korvaukseksi! Siis vähintään.

Lisäksi olen keksinyt taas uuden tavan päästä rahoistani eroon noin vain omassa olohuoneessa. Veikkaus! Lotonhan voi tehdä tosi näpsäkästi suoraan netin kautta. Eilisestä vikinglotosta tulla tupsahti heti 2 oikein...  me jo oltiin ehditty suunnitella vaikka mitä käyttöä sille kuudelle miljoonalle. No, joku toinen kerta sitten.

Olishan se hienoa voittaa täysosuma, olis sitten lasten ja vielä vaikka niittenkin lasten elämä turvattu! Ja saataisi se hirsitalo.

Lapset ovat vihdoinkin sopeutuneet päiväkotielämään lomien jälkeen! Tänään jäivät jo iloisina kuin pienet peipposet hoitoon, tosin Pikkuveli tahtoi vielä mun tehdessäni lähtöä "Äiti ykkyy!"  Mutta ei kuitenkaan itkenyt yhtään.

Isosisko kysyikin jo aamulla "Miksi viikonloput tulee aina niin äkkiä ettei me ehditä olla kauan päiväkodissa?"  Hmmmm.. eikö mun lapseni viihdy kotona, vai?