Mulle iski eilen iltapäivällä aivan totaalinen väsymyskohtaus. Hyvä kun jaksoin töistä kotiin raahautua, ja töissäkin viimeinen tunti meni ansiokkaasti silmät ristissä selaillen netissä asunto- ja työpaikkailmoituksia (ei löytynyt mitään varteenotettavaa). Oikeasti, ei varmaan ikinä ole väsyttänyt niin paljon! Niinpä viis veisasin kaikista ravitsemuksellisista oppimateriaaleista, söin muun perheen kanssa synnillisesti nakkeja, ranskalaisia ja perunasalaattia sekä vetäisin vielä kahvia ja suklaakeksejä perään, ja sitten painuin maaten sohvalle. Mulla ole mitään havaintoa miehen tölläämästä HIFK-SaiPa pelistä, eikä siitä, että lapset oli viettäneet Roska-auton Setän syntymäpäivää, eikä mistään muustakaan. Jossain vaiheessa havahduin sen verran että laitoin lapsille iltapalaa, raahasin ne pesulle ja nukkumaan ja jatkoin taas itse unia.

Nyt on huomattavasti virkeämpi olo! Kai se oli vaan joku univelan kasaantuminen sitten, tai jotain. Pikkuveli on nukkunut ihan tosi surkeasti viime aikoina. Mä alan jo olla huolissani sen kasvusta ja kehityksestä, kyllä tuollaisen alle kolmivuotiaan kuuluu nukkua reilusti enemmän kuin vajaat kahdeksan tuntia yössä. Mutta kun se ei vaan nuku, ei, vaikka mitä tekisi. Niin minkäs sille sitten mahtaa. Iltaisin se ei halua nukahtaa sitten millään, ja aamusta pomppii hereillä peippostakin pirteämpänä ennen kuutta, mikä ei varsinkaan viikonloppuisin suuresti riemastuta. Jos jollakulla on hyviä vinkkejä tähän asiaan, antaa tulla vaan, kiitos.

Makselinpa tuossa äsken laskut (tänään on miehen tilipäivä), ja tässä taas ihmettelen, että pyhällä hengelläkö sitä pitäisi seuraavat pari viikkoa elää ennen mun palkkaa. Miksi ihmeessä kaikki laskut tulee aina yhtä aikaa? Ja mitä järkeä on jossain tv-luvassa nykypäivänä? Okei, kai sillä yleisradiota yllä pidetään tai jotain, mutta siis hei haloo, eikö se nyt kuulosta vähintäänkin kivikautiselta nykyaikana maksaa  rahaa siitä ylellisyydestä, että omistaa television. Entäs, jos ei vaikka edes katso ylen kanavia? Protesti! 

Nyt ei ole kuitenkaan aikaa kiivetä barrikaadeille, harmi kyllä. Työ nimittäin kutsuu, ja pahasti kutsuukin.