Edit: putkimies on kuulemma jo käynyt meillä tänään. Eläköön! Homma etenee.

Se on sitten keskiviikko, päivä, jona meille piti alunperin keittiöasentajan saapua. Vaan eipä saavu, ei. Erinäisten odottamattomien mutkien ilmaannuttua matkaan - kuten vuotava sulkuventtiili, väärässä paikassa moljottava viemäri sekä aika, joka on keksinyt kulkea kiitolaukkaa - on aikataulu hiukan myöhässä. Ja remppa vaiheessa. Todella vaiheessa.

Tänään pitäisi tulla putkimies laittamaan uusia vesiputkia, ja paras on tullakin, kun alunperin piti käydä meillä eilen. Sitten sen jälkeen pääsisi lyömään loput seinät umpeen, siis lastulevyä pintaan, ja huomenna olisi maalausurakka. Jospa perjantaiksi saisi jonkun setän (tai voi se olla tätikin) kasaamaan kaappeja...? Se kuulemma saattaisi ehkä olla mahdollista, sanoi keittiöfirman mies. Lupaavaa.

Alan vaan olla niin kyllästynyt, NIIN kyllästynyt tuohon rempan keskellä oloon - joka paikassa on betonipölyä, sahanpurua, sähköjohdon ja putkien pätkiä, vääntyneitä nauloja, ruuveja, akkuporakoneen teriä, laudan ja lastulevyn kappaleita, työkaluja, likaisia pyyhkeitä (koska se sulkuventtiili vuoti), likaisia kertakäyttömukeja, epämääräistä suljua ja ties mitä moskaa. Lisättynä yleisellä epäjärjestyksellä, kun kaikki keittiöön kuuluvat kamat ovat jossain muualla. Jääkaappikin pönöttää olkkarissa sohvan vieressä...  toisaalta, nyt ei ole pitkä matka jääkaapille mainoskatkolla. Vielä kun ehtisi sinne sohvalle joskus oikaisemaan, tai peräti katsoa jotakin ohjelmaa mainoskatkoon saakka.

Ehkä tämä tästä joskus.